Bygg&service4you i vallatorp

Vad tycker du om Bygg&service4you i vallatorp?

Jag gillar Bygg&service4you i vallatorp Gillar ej Bygg&service4you i vallatorp
Organisationsnummer: Visas ej
Firma: Bygg&Service4You i Vallatorp
Kommun: Täby
Informationen uppdaterades: 2011-10-21

Omdömen om Bygg&service4you i vallatorp

Vi anlitade detta företag för målning av husfasad. Själva arbetet blev ok utfört trots att de överskred den estimerade tiden, trampade sönder en rosenrabatt och avslutade arbetet en dag senare än vad de lovat. Det tråkiga var dock efterspelet.
Efter oräkneligt med tjafs och oseriösa meddelanden har vi ännu inte sett slutet på denna tråkiga historia. Företaget skickar en faktura och när vi sedan betalar den på studs skickar de en annan faktura där de lagt på fem timmar och påstår att vi ändrat den ursprungliga fakturan.
Detta är signifikant för hur de verkar arbeta, dvs utan koll.
Till saken hör även att vi fick avsluta själva målningsarbetet på egen hand då de aldrig färdigställde all avtalad målning.
Men som jag skrev i början så var den målning de utförde helt ok.

Surt efterspel skrev detta omdöme 2014-08-06 kl 08:06

Vi anlitade detta företag och de skulle komma kl 8 på morgonen.
Kl 9 hade de fortfarande inte kommit.När jag ringde blev jag utskälld för att jag ifrågasatte varför de inte hade kommit,hon var förkyld och menade att det kunde bli fel och hon hade glömt att smsa arbetarna.
De kom kl 13.Polacken som inte kunde svenska arbetade på bra men den andra stod bara bredvid .
När jag påpekade att jag faktiskt betalade för 2 st skrapade hon på fönstret.När jag senare såg att det hade blivit en stor rispa på rutan av skrapan sa hon att hon nog hade gjort den.De bägge cheferna kom och började skrika ifrågasatte varför jag kollade förmycket vad arbetarna gjorde och la mej i arbetet.Deras beteende var helt oacceptabelt ,grannar och andra stannade upp för att se vilket liv de förde,mycket pinsamt.
De gick utan att ha gjort klart arbetet och jag vill starkt avråda alla att anlita detta företag,de är inte seriösa!

Peter Feldt skrev detta omdöme 2014-09-17 kl 06:45

Skriv ditt omdöme om Bygg&service4you i vallatorp här:Populära sökningar: alsenbua, is, fast 2, luxurius%252520lashes, teleekonomi , läkemedel.