Clarion sign taxi

Vad tycker du om Clarion sign taxi?

Jag gillar Clarion sign taxi Gillar ej Clarion sign taxi
Organisationsnummer: Visas ej
Firma: CLARION SIGN TAXI
Kommun: Haninge
Informationen uppdaterades: 20110217

Omdömen om Clarion sign taxi

Ett bluffbolag. Taxi Vikingterminalen-Västgötagränd 2,4 km 286 kr???.

taxiblåsning skrev detta omdöme 2011-08-18 kl 07:23

Clarion Sign Taxi är ett kriminellt taxibolag! De drar kort före start ”för kontroll” heter det vackert men för då över pengar från kontot utan att berätta det. Och det de debiterar efter resans slut är dessutom rövarpriser enligt vad många skriver på nätet. T.ex. 1700 kr för taxi Arlanda – Stockholm City. Läs mer på adress
http://syndromstockholm.blogg.se/2010/december/taxi-bluff.html.
Det här är ett bolag som taxibranschen måste se till att sanera bort. Vad gör polisen för att stoppa dem? Och Clarion Sign Hotel vars namn missbrukas (de har inte med det här taxibolaget att göra)?

iffe skrev detta omdöme 2011-08-21 kl 06:55

Kan bara bekräfta att detta bolag inte är seriöst. Blev helt rippad igår på taxiresa och föraren hänvisade bara till taxametern. Jag får visserligen skylla mig själv, men hoppas innerligt att alla väljer bort detta bolag.

andy skrev detta omdöme 2011-12-16 kl 08:54

Min sambo som var kraftigt överförfriskad tog en taxi hem från vägkanten i Solna till Märsta. Turen tog 28 minuter och gick loss på 1860kr. Då klockan var runt 03.30 tog jag bara fram kortet och knappade in pinkoden. Till min förskräckelse såg jag dagen efter vad notan hamnat på! Jag ringde och kollade upp vad taxi stockholm skulle ta ut för en likadan resa och fick 750kr till svar! Jag ringde upp taxibolaget taxi Claron sign och förklarade att något måste blivit fel… Den utrikiska personen i andra änden lovade att återkomma men nu har det gått ett dygn!

Leo skrev detta omdöme 2011-12-27 kl 08:37

Hejhej,

Kom hem övertrött från ”Playa des Ingles” ikväll med min dotter och skulle ge henne taxi-tur till en kompis på Lidingö, blev argare och argare från det att vi åkte från T-centralen och bestämde mig för att åka med för att sedan landa på Östra station och vidare hem. Detta är det sämsta mest idiotiska bemötande jag har drabbats av i en taxi någonsin, en taxitant i Paris försökte lura mig en gång men hon var iallafall lite gentlemanna-tjuvaktig. Jag har vissa kontakter och jobbar även som journalist, vad gör vi med det här bolaget som verkar vara en person??? Varför vinkade inte de andra bolagen till mig vid T-centralen, de måste ju veta att det är ett katastrof-bolag, hur fan kan han ens få plats att köra upp, sic typ, ja så är man åter i landet med dumkopfs typ:-/

Pollyanna skrev detta omdöme 2011-12-29 kl 01:25

Hej hopp,
Instämmer fullständigt i tidigare inlägg om detta oseriösa Taxi bolag, fick betala mer än dubbelt så mycket för en resa en vardag kväll från inner stan till söder än jag fick betala Nyårsnatten med en seriös åkare. Hoppas fler väljer rätt bolag i framtiden och bojkottar detta bolag.

Missnöjd skrev detta omdöme 2012-01-09 kl 06:29

Blev totalt grundlurad i helgen. Fick en nota på 2035 kr som de dragit från mitt konto utan mitt godkännande. Köpet, som var på ca 200 kr, gick nämligen inte igenom så de skulle skicka en faktura. Dessvärre var jag för ouppmärksam och lite smått onykter så jag gick på den bluffen. Har polisanmält och suttit i samtal med banken hela kvällen. Dessvärre får jag nog inte återse dessa pengar igen :(

Förbannad skrev detta omdöme 2012-01-31 kl 12:28

Eftersom tunnelbanan var avstängd igår kväll hoppade jag direkt in i en taxi, vanligtvis kostar det att åka denna sträcka runt 130 kr.. när jag såg kvittot han gav mig stod det 745 kr?!
Känner mig lurad och äcklad då han gav slängkyssar som svar på mina ”klagomål”.
Fy fan för sånna människor, kul att det inte finns något att göra åt saken förutom att leva snålare denna månad än vanligtvis… :(

Ledsen tjej skrev detta omdöme 2012-03-01 kl 10:27

Fy fan för oseriösa taxi, kom till T centralen sent en kväll och gick till taxikön, det kommer fram en kille o när jag frågar om det är Taxt Stockholm, får jag ett ja, åker till Blekingegatan, vilket tar 7 minuter och får ett pris på 298 kronor (enl.taxameter)normalt kostar denna resa mellan 120 – 150 kronor med taxi s, frågade chauffören om det kunde vara rätt och han svarade såklart ja, som väl var memoredae jag hans kicensnr 634704 och har fått fram via transportstyrelsen att hab tillhör Claion sign taxi, vilket blufföretag, ska idag polisanmäla dem för bedrägeripriser.har försökt nå dem på tfn men de bara ber mig skicka ett sms, fy fan

lurad skrev detta omdöme 2012-03-30 kl 08:48

Fy fan för oseriösa taxi, kom till T centralen sent en kväll och gick till taxikön, det kommer fram en kille o när jag frågar om det är Taxt Stockholm, får jag ett ja, åker till Blekingegatan, vilket tar 7 minuter och får ett pris på 298 kronor (enl.taxameter)normalt kostar denna resa mellan 120 – 150 kronor med taxi s, frågade chauffören om det kunde vara rätt och han svarade såklart ja, som väl var memoredae jag hans licensnr 634704 och har fått fram via transportstyrelsen att hab tillhör Claion sign taxi, vilket blufföretag, ska idag polisanmäla dem för bedrägeripriser.har försökt nå dem på tfn men de bara ber mig skicka ett sms, fy fan

lurad skrev detta omdöme 2012-03-30 kl 08:48

Verste taxiselskapet jeg har vært borti! Fra T-centralen til Gröndal, som er hvor jeg bor, koster vanligvis 250kr, men rekningen idag kom på 670kr. Fucking idiots.

Norrmann skrev detta omdöme 2012-06-05 kl 08:56

Skitbolag!!! Kostade mig dubbelt så mycket som det annars kostar att åka ca 7 km. Normalt 200-250 kronor jag fick betala 465 kronor. Jag får skylla mig själv som inte kollar upp men kan ingen stoppa detta bolag innan fler kunder råkar illa ut.

Maja skrev detta omdöme 2012-08-03 kl 07:14

blev lurad av Clarion Sign Taxi igår som jag tog på T-Centralen. Jag vill göra någonting åt detta. Jag vill inte acceptera det bara. Är det några som kan tänka sig att engagera sig. Vi måste kunna ta politiska åtgärder åt det här. Inte minst vad gäller turister på besök, är det en katastrof att vi inte har en reglerad marknad.

Edda skrev detta omdöme 2012-08-10 kl 10:16

Blev lurad igår, dvs lördagen den 9 september. Åkte till fruängen från stureplan och fick betala 1055 kr för en 17 minuters lång taxiresa. Bedrägeri. Ocker. Sjukt!

Poyan skrev detta omdöme 2012-09-09 kl 11:34

Fick betala 519 från Centralen till Stureby i natt, med en som knappt kunde svenska. Trodde jag åkte med Taxi Stockholm…Tycker vi alla ska polisanmäla, jag gör det i allafall.

Ak skrev detta omdöme 2012-09-10 kl 05:31

Ble lurt i går. gikk inn i en Taxi fra Stockholm Taxi. Måtte betale dobbelt pris av normal. Så på kvitteringen etter på og det viste seg å være Clarion Sign Taxi.

Alex skrev detta omdöme 2012-09-11 kl 09:45

Åkte med föraren 634704, från Centralen till Arlanda gick på 2443kr. Han körde en Mercedes E250CDI (reg nummer KDT390). Bolaget heter numera TAXI 08 AKTIEBOLAG.
Vill bara varna alla andra för detta bluff bolag och förare. Det verka som det är samma förare som jobbat på Clarion sign taxi innan.

Tho skrev detta omdöme 2012-11-04 kl 11:09

Clarion sign taxi hade org nr: 741027-3697 (enskild firma).
Taxi 08 AB Org. nr. 556900-7494 har styrelseledamot: Ahmad Almeraby (person nr: 19741027-3697). Vilket betyder att köra Ahmad har startat upp Taxi 08 AB sedan September 2012, hans verksamhet verka gå bra eftersom han verkat startat upp ett aktiebolag istället.

Tho skrev detta omdöme 2012-11-04 kl 11:33

Det är inte bara i Stockholm man kan få äran att åka med dessa skojare. Det hade flera bilar i Uppsala under valborgshelgen och jag åkte med dem tillsammans med tre kompisar. En av kompisarna säger att han bjuder på en taxiresa, vi vill gå de 2 km som sträckan var, men kompisen insisterar. Vi står utanför taxin ett tag och jag protesterar mot att hoppa in då Taxi Stockholm kör i Uppsala, vilket gav mig ett oseriöst intryck. Jag frågar chauffören om det kostar ungefär 150:- vilket är det normala priset. Han säger ”hoppa in” och jag går med på att åka med honom. Senare sitter jag i baksätet och upptäcker att vi har åkt åt helt fel håll, så jag frågar givetvis vart vi är på väg. Chauffören svarar att han inte vet då han kör i Stockholm och inte hittar i Uppsala. Taxametern tickar medan han bara fortsätter att köra åt fel håll. Jag börjar då guida honom från baksätet, han missar en avfart vid en stor trafikled och jag är vansinnig. Jag skriker och svär för att få honom att stänga av taxametern. Han hävdar att den är avslagen, trots att den tickar uppåt. Efter många svordomar är vi äntligen framme och alla kliver ur, kompisen kommer efter med kvittot. 418:- kostade resan och mina kompisar inser att mitt beténde var befogat. Hans löften om 150:-, som han repeterade under färden för att lugna mig, visade sig vara falska och kvittot likaså. När jag frågar en person som jobbar för Uppsala Taxi får vi veta att kvittot bara är en lapp från kortterminalen, alltså någon form av logg. Denna lapp ska chauffören behålla själv och ge kunden kvittot. Men på papperet finns företagets namn, telefonnummer och address. Jag har under dagen ringt dem och de svarade inte förrän jag skickade ett SMS där jag hotade med att polisanmäla dem om de inte hör av sig. Först pratar jag med chauffören, som till en början nekar till att ha kört. Under samtalets gång där jag bryter ner hans argument och berättelser kommer han senare ihåg vad som hände. Han erkänner då att han var chauffören och han förklarar att fri marknad gäller och de har rätt att köra i Uppsala, vilket jag får bekräftat från Uppsala Taxi. Senare ringer hans chef mig och frågar vad som har hänt, jag berättar min version av historien och hon ber mig att ringa imorgon för att diskutera resan och en eventuell kompensation.

Jag kommer att ringa henne imorgon men blir jag inte nöjd då kommer jag att kontakta konsumentverket. Kanske även polisen då han också gjorde en U-sväng på en motorväg när han hade missat en avfart. Att åkarna har en dyrare taxa under storhelger kan jag förstå och acceptera, men frågar man om priset bör ju chauffören ge ett ärligt svar. Jag anser att jag bör kunna få kompensation då jag inte ens fick ett kvitto men den som lever får se…

Arg kund skrev detta omdöme 2013-05-01 kl 11:24

Undvik till varje pris, bedragare !!

Kl 01:00 2013-06-13 kom ankom jag till Stockholms central med Arlanda express.
Jag vet att det finns skumma taxi bolag så jag letar alltid efter Taxi Stockholm, 020 eller Kurir. Jag sag en bil dar det stod “Stockholm” med liknande logga som Taxi Stockholm. Frågade chauforren som forsakrade att han var “Taxi Stockholm eftersom bara Taxi Stockholm
far plocka upp via Arlanda Express.” Han sa det gen nar jag blev lite misstanksam eftersom dekalerna som Taxi bolagen måste ha for pris information saknades I bilen. Taxa metern var placerad sa att den inte gick att se från baksatet.

Nar resan avslutades en kvart senare I Nacka kom taxa metern plotsligt fram, 707 kr for en resa som Taxi Stockholm / Kurir / 020 tar ca 350 kr nattetid. Han ville ha betalt direkt, jag betalade eftersom jag hade baggage och det fanns ingen narvarande ville inte ha bråk.

Sättet som han betedde sig pa var helt klart att lura,

Att inte ha taxa meter som syns
Att inte har pris uppgift
Att ha skyltningen som paminner stark tom Taxi Stockholm
Att forsäkra at than tillhor Taxi Stockholm.

Det forsta som hander nar man kommer till Sverige ar att man blir lurad och av med pengar.

Jag fick kvitton bolaget heter Taxi 08 AB
Brunnbyvagen 9-11
120 44 Arsta
08 57 15 15 57 (ingen svarar)
Har polisanmalt men hander val inget. Kan vi inte bli av med dessa fula typer?? Kom igen Sverige, man har lyckats i London och New York.

Jonas Lundberg skrev detta omdöme 2013-06-13 kl 11:07

skumrask bolaget heter numera Taxi 08 AB bil reg KDT390 KDT 390 dom tar minnst det dubbla som Taxi Stockholm och lurar kunder att dom verkligen ar Taxi Stockholm. Gommer Taxa metern. Harjar sakert runt om i stan inklusive vid Arlanda Express.

Jonas Lundberg skrev detta omdöme 2013-06-13 kl 11:09

Skriv ditt omdöme om Clarion sign taxi här:Populära sökningar: vindholmen bygg & måleri ab, uppsala lähenhetshotell, riddermark bil, wm%2520tak%2520%252526amp%25253b%2520fasad, yilport , läkemedel.