Svensk fondanalys

Vad tycker du om Svensk fondanalys?

Jag gillar Svensk fondanalys Gillar ej Svensk fondanalys
Organisationsnummer:
Firma: Svensk Fondanalys AB
Informationen uppdaterades: 20110217

Omdömen om Svensk fondanalys

Oetisk försäljningsteknik där ungdomar luras till avtal utan att försäljaren vet något om eventuellt fondinnehav.
Vinster utlovas till intet ont anande ungdomar som luras till avtalsskrivning under tvivelaktiga former där de sedan tvingas betala dryga avgifter för absolut ingenting.

Jag säger FY FAN!

KnHan skrev detta omdöme 2011-06-16 kl 07:19

Akta er för detta företag. Lurade min dementa svärmor och skickade en faktura.

Johan Jonsson skrev detta omdöme 2011-09-24 kl 04:04

En ren bluffaktura visar det sig, oetiskt är bara förnamnet. Olagligt känns närmre sanningen. Se även: http://vemringde.se/?q=Svensk+Fondanalys

Johan Jonsson skrev detta omdöme 2011-09-24 kl 04:26

Svensk Fondanalys är ett blufföretag som skickar fakturor till folk som inte har beställt något

Per skrev detta omdöme 2011-09-26 kl 10:15

de lurade skiten ur mig, trött och stressad skrev jag lite nummer och säljaren sa att vill du inte ha tjänsten så bry dig inte om detta papper, du skicka in ett mail för att godkänna tjänsten.

ville reklamera men dem sa i princip -vi väntar på anmälan-
batsards!!
Ah tjenare

stupid skrev detta omdöme 2011-10-10 kl 06:03

tycker vi ska gå ihop och sätta dit detta sköjar företag, jag vissligen betalt fakturan men jag vill inte hamna i inkasso.

stupid skrev detta omdöme 2011-10-10 kl 06:06

Precis som skribenten stupid blev jag, under en stressig lunchrast, övertalad att fylla i uppgifter och försäkrade mig dessutom att jag kunde läsa igenom allt i lugn och ro och sen bekräfta via e-post om jag ville köpa deras tjänst. När försäljaren sedan bad mig skriva under ett papper tvekade jag först, men skrev sedan under. Jag antar att detta var det stora misstaget.

Fakturan är betald, eftersom jag fick påminnelse och inte ville riskera inkassokrav.

Detta var ett antal månader sedan, och jag antar att jag får stå mitt kast som naiv medborgare. Eller finns det något man kan göra? Man vågar ju inte riktigt göra några PPM-ändringar genom detta företag.

Finns det inte chans för återbetalning så ska jag se till att få valuta för mina pengar, kanske genom att vid upprepande tillfällen äta fika hos dem om de behagar erbjuda detta vid sina stånd. Det tycker jag att ni andra också borde göra.

Mattias skrev detta omdöme 2011-10-12 kl 10:21

Svensk Fondanalys. Några unga män lurade mig skriva på ett papper för att få information om hur jag kunde byta fonder. eftersom jag var stressad skrev jag på efter att de intygat 1. att jag inte gått med på något byte utan endast information, 2. att det var helt kostnadsfritt. En månad senare skickar de en faktura på 1295kr trots att jag inte gjort några fondbyten alls. De har dessutom gjort en kreditupplysning på mig.

Karin skrev detta omdöme 2011-10-13 kl 11:12

Jag blev också ”haffad” av svensk fondanalys på stan och skrev i mina uppgifter för att få mer info. Lyckligtvis gick jag hem och gjorde en sökning på företaget, då det kändes lite skumt och hittade bla detta forum. Vad jag gjorde därefter var att direkt skicka ett mail till deras kundtjänst: [email protected] och uppge att jag vill utnyttja min lagstiftade ångerrätt. Jag ringde också deras kundtjänst och uppgav detsamma till dem på telefon, för att varapå den säkra sidan. På kundtjänst via telefon uppgav de att mitt ärende nu var bortplockat men de kunde inte, trots att jag bad om detta, skicka en bekräftelse på detta. Mailet har jag inte fått svar på ännu, men jag hoppas att det svaret kan fungera som bekräftelse att avtalet är portplockat, om inte annat. Obehagligt!

Karolina skrev detta omdöme 2011-10-14 kl 07:48

Jag lagt lite tid varje kväll att förklara för dem att det de håller på med är fel.
Jag känner att min uppgift blir att förmedla alla andra att inte göra samma misstag som jag gjorde.

Kommer starta en hemsida snart vid namn ”svenskfondanalys.com” bara att dem köpt en .se domain och inte de andra visar bara hur oseriöst företag detta är, hemsida kommer bestå av de vi håller på med nu ungefär……missnöjda och lurade människor…..och barn för den delen.

Har ringt konsumentverket och de säger att det är jätte många som har anmält dem, bara i juni juli var det c:a 60 st men de inte kan göra något åt mitt fall det var ju på skrivet.

stupid skrev detta omdöme 2011-10-18 kl 06:30

[email protected]

stupid skrev detta omdöme 2011-10-18 kl 06:33

Jag blev haffad av Svensk Fondanalys för drygt en månad sedan. Det var en tjej inne på willys som började babbla om fonder och dåliga tider m.m. Efter ett par minuter frågade hon om jag var intresserad av mer information angående dessa fonder och ville ta personuppgifter. Jag frågade dels då om det kostade något och dels om det var något avtal som jag skrev på. Nej sa hon, det är endast information du kommer få och du förbinder dig inte på något vis. Dum som man va så skrev man på i tro om att det endast var information. Efter ca två veckor kommer ett mail med en faktura på 1200 kr. Jag skickar direkt ett brev till Svensk Fondanalys och bestrider fakturan, men får ett mail om att ångertiden har gått ut och avtalet ej kan sägas upp. Ringer konsumentombudsmannen och berättar hur det ligger till som i sin tur ringer till deras kundtjänst. Dagen efter får jag ett mail från blufföretaget att jag inte längre är kund hos dem och fakturan är makulerad. Tips jag kan ge är att bestrid fakturan och kontakta konsumentombudsmannen. Det löste sig i mitt fall även fast ångertiden hade gått ut.

Kalle skrev detta omdöme 2011-10-28 kl 09:09

VARNING 2011-11-03. Får en faktura, får en påminnelse av bolag jag aldrig hört talas om eller haft med att göra, aldrig haft ngn kontakt med överhuvudtaget! Efter kontakt med deras faktureringsbolag så fick jag deras telnr. Fakturabolaget VISMA Collectors AB säger att det är många som är upprörda som ringer dem dagligen. Efter kontakt med Fondanalys själva så makuleras fakturan 1345:- omgående. Detta är en kriminell verksamhet och av den anledningen så har jag lämnat in en anmälan både till ekobrottsroteln samt reklamationsnämnden. Fick sedan reda på att en flyktig bekant hade rekommenderat mig eftersom han själv redan var pensionär. Han berättade att det stod ett gäng ungdomar utanför Hemköp vid Mariatorget, Torkel Knutssonsgatan i Sthlm och tog tag i alla som var på väg in och med väldigt klumpigt sätt försökte övertyga folk om att rekommendera familjemedlemmar eller bekanta alt ´t om grannar. Att de vågar!! Hur är detta möjligt?? Hur är det möjligt att folk kan vara anställda av en kriminell gruppering när de får så mkt skit till sig varje dag, det kan ju ingen missa. Jag förstod direkt vid första kontakten att det var tjuvar och banditer som står bakom detta företag, och det var inte lätt för henne jag talade med och som hela tiden ville att jag skulle slänga fakturorna och att allt var makulerat. Men när jag berättade att jag skall använda dem till polis och reklamationsnämnd så kröp det väl fram så småningom på en direktfråga att någon måste ha missbrukat sin rätt till både mitt namn och min adress (dessutom fel efternamn som jag inte haft senaste 8 åren). Gör som mig POLISANMÄL OCH ÄVEN ANMÄLAN TILL REKLAMATIONSNÄMNDEN, JU FLER SOM GÖR DET DESTO BÄTTRE. Blir man kränkt idag så har man faktiskt rätt till skadestånd eftersom den enligt lag är en kriminell handling och som jag ser det så är alla ni som skrivit hit kränkta liksom jag, så här finns ingen pardon och inget som kommer att kunna stoppa mig! STÅ på er mot dylik ekonomiskt genomskinlig KRIMINALITET!

Jakob skrev detta omdöme 2011-11-03 kl 05:29

OBS!
Säger bara betala inte fakturan!
Det är samma sak som att man godkänner avtalet.
Jag skrev ett email till svensk fondanalys och kopierade in konsumentvägledningen ( i min kommun) och det bolaget som hade gett ”Talk 2 people” (det bolaget som säljer för svensk fondanalys) OCH Svea Ekonomi (som hanterar faktureringen till svensk fondanalys).
Jag förklarade att jag hade blivit lurad och hade frågat specifikt om att det skulle kosta ngt och dom hade säljaren sagt NEJ. Jag förklarade att jag kände mig kränkt osv..

Dagen efter fick jag ett svar att man krediternas fakturan.

Så ge inte upp!!!

OBS! Betala inte fakturan!!!! skrev detta omdöme 2011-11-03 kl 09:29

Råkade ut för dessa helveten jag med. Grabben på stan sa att dom skulle ett mail med vidare info och en faktura som man kunde kasta som skulle komma om man inte ville ha produkten. Självklart sket jag i både mailet och i fakturan. Kom sedan en ny faktura där dom hotade med inkasso inom 10 dagar eller något liknande. Ringde upp kärringen på kundtjänst som sa att jag var tvungen att skriva ett skiftligt överklagande vilket jag gjorde. En minut efter fick jag svar: Det kan ta längre en räknade tid för svar då vi på fondanalys jobbar med ny kampanj, alltså lurar fler. Ringde upp farsan som en gång också råkat ut för dom som i sin tur ringde upp och blåste dom tillbaks då han sa att hans svåger var jurist och sugen på fallet. Samma kväll fick jag ett mail om att fakturan var makulerad. Power to the people!

En förbannadd grabb skrev detta omdöme 2011-11-23 kl 04:15

”OBS! Betala inte fakturan!!!”

Vilket är det där bolaget Talk To People som dem anlitat? Verkar ju konstigt att dem får folk att skriva på avtal?

Bengan skrev detta omdöme 2011-11-24 kl 04:48

Skickade precis ett mejl om uppsägning.
Först kom auto-svaret om att de har mycket att göra.
5 minuter senare fick jag svaret att avtalet numera är uppsagt.

Svårare än så var det inte.

Jonas skrev detta omdöme 2011-11-28 kl 02:41

Blev uppringd för ett år sen o tackade idiotiskt ja till detta under ETT ÅR. För 695 kr… Igår den 5 december fick jag en ny faktura om en förlängning på 12 mån som jag inte alls har gått med på.. Ringer dem direkt o de säger att man måste säga upp 30 dagar innan fakturan ska va betald.. Lite svårt när man får fakturan den 5 o ska vara betald den 29!!! Då är det redan försent. På deras hemsida säger det att man får ett brev en månad innan avtalet förnyas om man vill det. Vilket jag aldrig fått… Har pratat med dom flera gånger idag men inget kan göras.. Jag är tvingad att betala denna faktura på 695 för att SEN kunna säga upp det!!! Helt sjukt! Känner man arg, ledsen o lurad!!

Terese skrev detta omdöme 2011-12-06 kl 10:37

Jag har blivit lurad att ingå ett avtal med Svensk fondanalys. Enligt säljaren som jag träffade i Yumba centrum skulle det inte kosta något alls. Han ljög om några procent som skulle flyttas från ppm till Svenskfondanalys. Det skulle absolut inte kosta mig något. Sedan kommer en faktura på 1295:- Vad är det för företag som gör så och tror de att jag vill vara deras kund. Aldrig!

Anna Arnerdal skrev detta omdöme 2011-12-06 kl 01:44

Jag har blivit lurad på samma sätt som beskrivits ovan, var stressad och blev försäkrad att jag bara skrev på om att få information hemskickad. Jag har ringt svensk fondanalys, som sa att jag skrivit på ett avtal och att ångertiden gått ut. Jag bestred då fakturan skriftligt både till svensk fondanalys och till Visma Collectors, efter att ha talat med kommunens konsumentombud. Fick då mail från SFA där dom återigen påpekade att jag skrivit på ett avtal som dom ansåg var tydligt och klart (vilket det absolut inte var). Har inte fått något meddelande om att avtalet makulerats och nu även en räkning från inkasso. Har bestridit även denna räkning. Man får ingen anmärkning så länge man bestrider fakturan, inte förrän man fällts i tingsrätten och även då vägrat betala. Vi får hoppas att det inte går så långt, för jag tänker då INTE ge mig…

Ardnas skrev detta omdöme 2011-12-06 kl 10:16

Skriv ditt omdöme om Svensk fondanalys här:Populära sökningar: vindholmen bygg & måleri ab, uppsala lähenhetshotell, riddermark bil, wm%2520tak%2520%252526amp%25253b%2520fasad, yilport , läkemedel.